Over ons

Angelique Broersen

Ik ben Angelique Broersen en heb jarenlange ervaring als inburgeringsdocent. Ik geniet van het contact met mijn cursisten en het lesgeven op het Wereldcollege. Ik ben blij dat ik mag ondersteunen tijdens een belangrijke fase in het leven van de cursisten: het inburgeren in Nederland. Aan de ene kant betekent de cursus hard werken voor de cursisten. Aan de andere kant hebben we plezier met elkaar en hebben we regelmatig een activiteit buiten het gewone lesrooster. Wat een mooi vak heb ik!

Mijn partner en ik hebben twee jong volwassen dochters. In mijn vrije tijd wandel, fiets en tennis ik graag.

 

Tot snel bij Het Wereldcollege.

Claudine Laan

Mijn naam is Claudine Laan. Ik heb ruime ervaring op het gebied van Personeel en Organisatie. De laatste jaren help en adviseer ik kleinere bedrijven bij zaken op het gebied van Personeel & Organisatie. Daarnaast kunnen medewerkers ook bij mij terecht als zij vragen hebben of advies willen bijvoorbeeld bij het opstellen van een CV, bij sollicitatiebrieven of vacatures.

Met veel plezier bereid ik de cursisten van Het Wereldcollege voor en maak ik ze wegwijs op de arbeidsmarkt.

Ik ben getrouwd, we hebben een zoon en een dochter en ze studeren allebei aan de VU in Amsterdam. In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met wandelen, mountainbiken, leuke reizen maken en evenementen organiseren.

Tot snel bij Het Wereldcollege.

Contact

De lessen worden gegeven op Industriestraat 8 in Heerhugowaard. Onze school is dichtbij het station, in Dansschool Biersteker.

Telefoon Angelique: +31 (0)6 485 221 66

Telefoon Claudine: +31 (0)6 535 612 35

Correspondentieadres:

Het Wereldcollege
Industriestraat 8
1704 AA Heerhugowaard