Kennismaken en inschrijven 

Bij veel taalinstituten kun je na aanmelding meteen starten in een groep. Dat lijkt fijn. Echter, er zijn nadelen: onrust en onduidelijkheid. Als er iedere paar weken nieuwe cursisten instromen en anderen uitstromen, dan komen er te veel verschillende niveaus in een groep. Dat leidt ertoe dat de docent weinig tijd heeft om instructie te geven aan de verschillende niveaugroepjes. Het geeft een onrustig gevoel als er steeds wisselingen in de groep zijn.

Daarom doet Het Wereldcollege het anders. Wij vinden het belangrijk om jou goed te leren kennen en we vinden het belangrijk dat de cursisten elkaar goed leren kennen. We hechten waarde aan rust in de groep. Daarom zijn er per jaar enkele momenten waarop cursisten kunnen starten op Het Wereldcollege. Stuur een mail of bel voor meer informatie en/ of een kennismakingsgesprek. Dan kun je je, als je gealfabetiseerd bent, meteen inschrijven. Daarna doe je een intaketoets. We weten dan precies op welk niveau je kan beginnen en hoe lang de cursus ongeveer zal duren. We zijn in het bezit van Het Keurmerk Blik op Werk. We kunnen je helpen met het aanvragen van een lening van de DUO om de cursus te betalen. Schrijf je snel in, dan ben je zeker van een plek op Het Wereldcollege. Graag tot ziens!

INSCHRIJVEN

InburgeringscursusStaatsexamencursus

Contact

De lessen worden gegeven op Industriestraat 8 in Heerhugowaard. Onze school is dichtbij het station, in Dansschool Biersteker.

Telefoon Angelique: +31 (0)6 485 221 66

Telefoon Claudine: +31 (0)6 535 612 35

Correspondentieadres:

Het Wereldcollege
Industriestraat 8
1704 AA Heerhugowaard