Kennismaken en inschrijven 

De start op Het Wereldcollege is belangrijk. We besteden hier veel aandacht aan. We willen je leren kennen en we willen precies weten welk niveau je hebt. Je volgt dan ook altijd eerst een proefles. Als je al wat Nederlands kent, maak je eerst een paar toetsen.  Alleen nieuwe cursisten met het passende niveau kunnen in een groep starten. Zo houden we overzicht en rust in de groep. Dan is er alle ruimte om prettig  samen te werken en plezier met elkaar te hebben.

 Stuur een mail of bel voor meer informatie en/ of een kennismakingsgesprek. Dan kun je je, als je gealfabetiseerd bent, meteen inschrijven. Daarna doe je een intaketoets. We weten dan precies op welk niveau je kan beginnen en hoe lang de cursus ongeveer zal duren. We zijn in het bezit van Het Keurmerk Blik op Werk. We kunnen je helpen met het aanvragen van een lening van de DUO om de cursus te betalen. Schrijf je snel in, dan ben je zeker van een plek op Het Wereldcollege. Graag tot ziens!

INSCHRIJVEN

InburgeringscursusStaatsexamencursus

Contact

De lessen worden gegeven op Industriestraat 8 in Heerhugowaard. Onze school is dichtbij het station, in Dansschool Biersteker.

Telefoon Angelique: +31 (0)6 485 221 66

Telefoon Claudine: +31 (0)6 535 612 35

Correspondentieadres:

Het Wereldcollege
Industriestraat 8
1704 AA Heerhugowaard